PAÜ Toplum Gönüllüleri Kulübü Forumlari  

Geri Dön   PAÜ Toplum Gönüllüleri Kulübü Forumlari > PROJELER ve ÇALIŞMALAR > Renkli Şekerler Projesi
Kullanıcı Adı
Şifre
S.S.S Üye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Araçları Bu Konuda Ara Mod Seç
Eski 11-29-2007, 04:42 PM   #71
selene
Gönüllü

Giriş Tarihi: Mar 2007

Merhaba arkadaşlar ben Selay biz(yani Pınar ve ben) 27.11.2007 tarihinde 12.00-14.30 arası okuldaydık.Rapor biraz geç oldu ama kusurumuza bakmayın artık.Okulda çocuklarla beraber genelde ders çalıştık.Ben,Usame,Musa ve arada Hacer beraber ingilizce çalıştık.Pınarla beraberde Çağdan ve Büşra Türkçe çalıştılar.Selman yoktu.Gülen ve Yusuf eğitim için okuldan ayrıldılar.Daha sonra bahçeye bir kısmımız indi Yunus,Musa,Hacer ve Çağdan,bir kısmımızsa yukarıda(ben ve Üsame) kaldı böylece bir günü bitirmiş olduk. Kendinize iyi bakın
selene Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-30-2007, 05:46 PM   #72
mavi
Buralarda Yeniyim

Giriş Tarihi: Feb 2007

Merhaba arkadaşlar ben Elif.Rapor biraz geciktiği için özür dileriz.23.11.2007 tarihinde saat 13:00-14:30 arası Feride ve ben okuldaydık.Biz gittiğimizde sabah grubu oradaydı.Yani Güngör ve arkadaşları.Onlar çocuklarla basketbol oynuyorlardı,onlar gittikten sonra biz de çocuklarla çeşitli oyunlar oynadık.Önce bahçede Hacer,Çağdan,Büşra,Aslı,Yunus ve Selman ile top oynadık.Gülen, Yusuf ve Musa yoktu.Sonra Usame ile bi sürü resim yaptık, beraber boyadık.Selman bi ara kriz geçirdi.Nurten Hanım Selmanın bu aralar sık sık kriz geçirdiğini söyledi.Selman sakinleştikten sonra çocukların hepsini hazırladık ve servise bindirdik.Bir günümüz böyle geçti kısaca
mavi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-30-2007, 06:04 PM   #73
mavi
Buralarda Yeniyim

Merhaba arkadaşlar gene ben30.11.2007 tarihinde saat 13:00-14:30 arası Feride,Gülcan ve ben okuldaydık.Beden Eğitimi derslerine denk geldiğimiz için genelde hep top oynuyoruzBugün Hacer,Çağdan,Yunus,Hasan,Büşra,Selman ile oyunlar oynadık.Bu hafta Selman iyiydi.Hatta oyunlara o da katıldı.Usamenin biraz morali bozuktu telefonunu düşürdüğü için.Ama sonradan düzeldi ve bize bir sürü resim yaptı gene.Bu resimleri beraber boyadık.Hatta Selman,Büşra,Hasan da bize katıldı zaman zaman.Çok zevkliydiDaha sonra hazırlanıp servisin gelmesini bekledik.Bu hafta serviste onlara biz de eşlik ettik.Çok eğlenceliydi açıkcası hem bol muhabbet etme fırsatımız da oldu.Hepsi o kadar çok konudan bahsettiler ki.Çok güzel bir gündü.
Eski 12-05-2007, 11:07 PM   #74
Broker
Misafir

Maalesef çok yogun projelerimden dolayı işletmelere gitmek zorundayım dolayısıyla çarşamba günü çocukların yanına gidemedim.Üzgünüm.

Masmavi gökyüzünden uzanan dalgalı saçların yüzümü okşuyor...

Üzerinde yürüdüğün mavi kaldırımlar yüreğimde uzun ince bir yol çiziyor...

Sonbaharda

Sen geçerken...

Elma ağaçlarının arasından

Dökülen sapsarı,kurumuş yapraklar

Yüreğimde mavi bir hüzne dönüşüyor...

Yüreğim uzaklardaki mavi bir kalbe sürükleniyor humarsızca...

Gitmek istiyorum gidemiyorum...

Dokunmak istiyorum dokunamıyorum...

ve anlıyorum...

Mavi kelebeklerle saklandığın o güzelim bahçendeki dikenli teller

Sana uzanırken ellerimi kanatıyor...

Tıpkı sözlerinin yüreğimi kanattığı gibi..

Sana uzanamadan geri dönüyorum ...

ve yol alıyorum...

Yüreğimde senden hatıra kalan mavi çocukla birlikte...

Masmavi bir sonsuzluğa...

emrah...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-07-2007, 09:31 PM   #75
nehir
Gönüllü

merhaba arkadaslar 04.12.07 tarıhınde 12.00_14.30 saatlerı cocuklarla bırlıkte cok guzel vakıt gecıdık uzun zamandan sonra salı gunu 4 kısı gıttı (ben ,selay ,bahar, bengu) cok eglendık cocuklarla ve hoclarıyla bırlıkte yılbası cekılısı yaptık yanı bu salı onlarla bırlıkte yılbasınını kutlıyacagız. cocukların bır kısmı ınıglızce bır kısmı matematık yapmak ıstedıler oyuzden ıkıye bolunduk kısacası guzel bır gun gecırdık. kendınıze ıyı bakın
nehir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2007, 03:15 PM   #76
nehir
Gönüllü

merhaba arkadaslar gene ben 11.12.2007 tarıhı saat 10.30_14.30 saatlerı arası 15 kısı bırlıkte cocuklarla yılbasını kutlamaya calıstık.sınıfımızı süsledik sınıfı süslerken cocukların da bize yardım etmesini sagladık ve bu sekilde de cocukların el becerılerıne katkıda bulunmaya calıştık.geçen haftadan beri bugunu beklemişler ve çok heyecanlılardı hatta daha önce bizimle dialog içerisine girmeyen selman ve yunus bile bizimle iletişim halindelerdi.bu durum bizi çok sevindirdi.daha sonra pastamızı kestik fotograflar çekindik ve hediyelerimizi verdik.veliler bize karşı güzel duygularını dile getirdiler ve bi günü daha boyle bıtırdık. kendınıze ıyı bakın
nehir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2007, 11:46 PM   #77
keopss
Gönüllü

Giriş Tarihi: Dec 2006
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

merhaba arkadaslar raporlarda gecikme oldugu icin herkesten ozur diliyorumm.. 06.12.2007 tarihindee saat 12:30 ila 14:30 arsası ben huseyin (emrah,gül,duygu,gülderen,ayşe,huriye,özge) "unuttugum isim varsa o arkadaslardan da ozur diliyorum" okula gittik. gun genel olarak cok guzel ve eglenceli gecti cocuklar herzamankinden sakindi persembe günü bizim gittigimiz saat aralığı beden eğitimi dersine geldiği icin öncelikle cocuklarla eski senliği anarak oyunlar oynadık ve onların halen senlikte sergiledikleri oyunları unutmamıs olması bizi çok sevindirdii.. tabi yusuf ve gülen o gün yoktu biara usame benim yüzümden kızlara ve bana küstüü annesini aramak istedi fakat annesine ulasamayınca iyice bozuldu ve aglamaya basladı kız arkadaslarımızın destegi sayesinde bu aglama kısa sürelii olduu daha sonra tabi usamenin gönlünü almak icin ben gülderen,ayse,huriye,ve duygu usamenin ailesin ziyarete gittik annesi bu durumdan cook memnun kaldı..bizimde hosumuza gitmedi degil hani) ayıptır solemesii incedenn karnımızıda doyurdukk hanii) annesinin ellerine sağlık.. gunu bu sekildeee bitirdikk..

Düzenleyen keopss : 12-13-2007 at 07:29 PM.
keopss Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-13-2007, 07:14 PM   #78
huriyeceylan
Buralarda Yeniyim

Giriş Tarihi: Nov 2007

merhaba arkadaşlar bugün(13.12.2007)saat 12:30 ile 14:30 arasında ben gonca hüseyin duygu gül emrah mustafaR.İ.Ç.İ.Ö.O'luna gittik .çocuklar dışarı çıkmak istedi hava soğuk olduğu için çıkarmamaya çalıştık.içeride balon oynadık. hacer hüseyine balonu vermediği için küstü daha sonra barıştılar.yunusla kağıttan uçak ve gemiler yaptık çok eğlenceliydi.mustafa üsame ile matematik ve ingilizce çalıştı.hep birlikte fotoraf çekildik. ben büşra çağdan el oyunu oynadık ama oynarken eller benim gözlüğü tehlike teşkil ettiği için vazgeçtik.gün verimli değildi ama eğlenceliydi. 14:30 da servisleri geldi .gonca ve ben bindik çocukları evlerine bıraktık .
huriyeceylan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-26-2007, 12:29 AM   #79
mavi
Buralarda Yeniyim

Merhaba arkadaşlar,öncelikle raporu geciktirdiğimiz için özür dileriz.14.12.2007 tarihinde saat 13:00 te ben,Feride ve Ayşenur okuldaydık.O gün okulda öğrenciler için düzenlenen tiyatroyu hep beraber izledik.Ondan sonra sınıfta biraz zaman geçirdik ve servisi beklemek için aşağı indik.Bu arada bahçede biraz top oynadık.Öğrencileri servise bindirdik.Bugünlük yaptıklarımız bu kadar
Eski 02-24-2008, 06:17 PM   #80
selene
Gönüllü

merhaba akadaşlar ben Selay.19 şubat salı günü pınar ve ben 12.30-14.30 arası okuldaydık.çok az kişi vardı.hacer çağdan musa ve büşra.yeni öğretmenleriyle tanıştık.bize neler yapıp yapmamamız gerektiğini söyledi.karşıklıklı konuştuk.ztn bunlarda toplantıda konuşuldu.çocuklarla biraz oyun oynadık,daha sonra bilgi yarışması tarzında bir oyun oynadık sonrada hepsiyle vedalaşıp ayrıldık
selene Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Forum Seç

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 11:07 AM.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)