![]() |
|
|
#81 |
|
Gönüllü
|
28.02.2008 gunu ben (hüseyin),gonca,huriye ve yeni arkadasımız meryem 13:00 ila 14:30 arası okuldaydık.. uzun bi aradan sonra okula gitmenin heyecanı vardıı sahsen bende
tabii yeni ögretmenlerinin de merak ediyordukk kine nurten hocayıda okulda gorunce biraz süpriz oldu bizim acımızdan aslında sevinmedik te degil hanii nede olsa nurten hocaya karsı bi alıskanlıgımız vardıı.. Bugun hacer ve yusuf gelmemislerdii.. ilk ders ogrencilerle birlikte resim calısması yaptık onların hayallerii anlatan bi resim calısmasıydıı tabi burda gonca arkadasımızın resim yetenegi olmasa sanırsam zorlanıcaktık bayagıı (bidee meryemm lütfen köpek resmi cizme![]() ) sonucta hepsine birer resim cizdirmis oldukk biraz yunusu zaptetmekte zorlanmıs olsaktaa ilk ders bayagı olumluu gectii.. ikinci ders beden egitimi oldugu icin dısardaydık hep beraber basket oynadık diyemem sadece oynamayı denedikk usame meryem ögretmenine biara bozuldugu icin potanın altına gectii ve cekilmemekte ısrar ettii ( usamede kızınca ordan cıkarmak imkansız oluyoo ) bidee aklıma gelmisken meryem ögretmen papagan getircekmiss sanırsam bi yanlıs anlama sonucu ![]() meryem bende istiyorum haberin olsun gunumuz zilin calmasıyla sona erdi cocuklarla vedalasıp okuldan ayrıldık... |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Gönüllü
Giriş Tarihi: Mar 2007
|
27.02.08 salı günü 12.30-14.45 saatleri arasında pınar ve ben(selay)okuldaydık.çocuklarla ders çalıştık ve son derslerinde beden eğitimi yaptık hepsi iyilerdi.
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Gönüllü
|
06.03.2008 gunu ben (hüseyin ) ayse,gonca ve huriye okudaydık. Buhafta bizi sasırtan goncanın gec kalmamasıydı:P tabi cocuklarda sasırdıı:P biz okula geldigimizde cocuklar bahcede oyun oynuyorlardı tabi hemen bizde kendimizi oyunun icinde buldukk.. ayse ve huriye öğr. getirmis oldugu cukulataları(teskür ederizz) mana ederek el yaıkama bahanesiyle sınıfa cıktık tabii cocuyklar sınıfa girmesiyle birlikte tekrardan dısarı cıkma istegii ile bagırmaya basladılar (aslında bizim amacımız onları sınıfa cıkarıp ogretmenlerinin dogrultusunda gecen hafta yarım kalan resim calısması devam ettirmekti) ögretmenlerinin sınıfa gelmesiylede birlikte tekrardan havanıda güzel olmasıyla birlikte dısarı cıkmak istediler daha sonra ogretmenlerinin resimm yapma fikrine (yunus ve büsra) aglayarak istemediklerini belirttiler ogretmende mutlu olmaları acısından onları dısarı cıkardıı ders boyu basket ve istop oynuyarajk gunu gecirdik.. yusuf bugun biraz huysuzduu ögretmenleri sabahtan beri yusufun huysuz oldugunundan bahsettilerr.. gunu boylece bitirdikk..
Düzenleyen keopss : 03-07-2008 at 11:17 AM. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Gönüllü
|
merhaba arkadaslar ben pınar selayla bırlıkte 04.03.2008 12.00-14.30 saatlerı arası okula gıttık resım yarısması varmıs cocukların yarısmaya katılması ıcın resım yapmalarına yardımcı olduk ve beden egıtımı yaptık hava cok guzeldı cocuklar cok mutluydular bu sekılde gunu bıtırdık ..
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Misafir
|
Herkese merhabalar ben emrah 5 Mart 2008 tarihinde 13:00 ile 15:00 saatleri arasında meryem,mehmet ve ben (emrah)okula gittik.Ben 2.dönem için ilk okula gidişimdi.Yeni öğretmenleri çok genç ve öğrencilerin çoğu yeni öğretmenleriyle uyum sağlamış.
Öncelikle öğrencilere okuma yarışması nedeniyle çalışmalarda bulunduk her biri emek gösterdi tabiki çağdan hariç. Usame ile sohbet ettik mehmet uzun zaman usameye ingilizce öğretti meryem ise gülenle okuma çalışmasında bulundu.Son olarak beden de basketbol oynadık bu esnada selman çılgına döndü kimsenin yatıştıramadığı selmanı yatıştırmayı bildim:-)Daha sonra öğrencileri servislerine bindirdik.Günümüz böyle geçti. |
|
|
|
#86 |
|
Gönüllü
|
herkese merhaba ben selay.bgn ben,yeni üyelerimizden gözde ve şakir arkadaşımla beraber okuldaydık.çocuklarla beraber yine resim yarışmasına hazırlandık ve beden eğitimi dersi yaptık.yeni arkadaşlarımın ilk günü olmalrına rağmen gayet iyiydiler çocuklarla iletişim kurmada.bugün selman biraz yaptıklarımıza katılamsada yinede iyiydi.gülenlede ben okuma yaptık,şakirle usame resim yaptılar gözde de büşra,musa ve yunusla ilgilendi beraber resim yaptılar güzel ve yorucu bir gündü.herkese iyi günler
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Buralarda Yeniyim
Giriş Tarihi: Nov 2007
|
merhaba bugün(13/03/2008) ben ve gonca R.İ.Ç.İ.Ö.O luna saat 13:00/14:30 arasında gittik.Çocukların isteği üzrine bahçeye çıktık.useme gülen ve ben bahçede bir köşeye çekilip sohbet ettik.gonca çağdan hacer musa top oynadılar.bugün yunus yusuf selman gelmemişti.yani onları göremediğim için çok üzgünüm.geleçek haftada çağdan bursaya gideçeği için gelemeyeçek.ama bize bursadan kestane şekeri getireçek yoksa okul müdürü çağdanı okula almayaçak.bu olaydan en karlı çıkan biz olaçağız.tabi çağdanı geleçek hafta görmemek üzeçek.bugün bütün gün bahçede oynadık.çağdanlarla top oynadığım için useme bana küstü. haftaya gönlünü almaya çalışaçağım.çok güzel bir gündü. En sonunda çocukların servisine bindik.
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Misafir
|
Herkese merhaba tarihler 19 Mart 2008'i gösteriyordu ben (emrah),duygu,yeni arkadaşımız özcan,meryem ve mehmet 12:30 ile 14:30 arası okuldaydık.Öğrenciler 120 filmini izlemişler sabahtan usame uyumuş film esnasında ve daha sonra da uyudu.Gülen,yusuf ve selman yoktular.
İki ders beden yaptık.Voleybol ve basketbol oynadık.Ben yoruldum şahsen.Çagdan yaramazdı .Bugün böyle geçti. |
|
|
|
#89 |
|
Gönüllü
Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Öncelikler çoook gecikmiş bir rapor... Bunun için özür diliyorum.. 07.03.2008 tarihinde ben(Feride), Özge ve Emrah Ressam İbrahim Çallı İlköğretim Okulundaydık. 13:00 ten sonra başlayan ziyaretimizde Emrah ve Özge 14:00 da ayrıldılar. 14.45'te de ben okuldan ayrıladım. Usame, Gülen, Selman, Yusuf öğle arasında evlerine gitmişler. Diğer çocuklarla da basketbol oynamaya çalıştık ve eğlenceliydi. Sadece Yunus biraz huysuzluk çıkardı. Biranönce eve gitmek istedi ve ağladı. Nurten öğretmen okuldan erken ayrılmıştı, Yunus'u Adile Hanım sakinleştirdi. geç yazdığım için tekrar özür diliyorum.
![]() |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Gönüllü
Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Merhaba arkadaşlar 21.03.2008 tarihinde ben(Feride), Gülcan, Elif ve yeni proje sorumlusu Ender arkadaşımız 13:00 - 15.00 arasında okulda ziyaretteydik. Bir de -misafir- yasemin arkadaşımız bizimle birlikteydi. Bugün öğleden sonra sadece dört öğrenci vardı. Selman yine rahatsızlanmış ve gitmiş, Usame misafir karşılamaya gitmiş, Güleni yine göremedim, Musa yoktu, Çağdan Bursa'ya gitmiş... Hacer,Büşra,Yunus,Yusuf vardı. Hasan da bizimle birlikteydi, Ender'le matematik çalıştılar ve oldukça iyiydi. Hacer resim boyadı, Yusuf hiçbir şeye dikkatini tam veremedi, Büşra yazı çalıştı ve Yunus yine biraz rahatsızdı, yine sürekli eve gitmek istediğini söyleyip durdu. Yunus'un bu sorunu hergün varmı arkadaşlar?
Az sayıda öğrenciyle de olsa iyi bir gün geçirdik. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Mod Seç | |
|
|