![]() |
Mrb arkadaşlar....
Bugün bizim projede olmayan diğer arkadaşlarlarımızın da katıldığı bir toplantı gerçekleştirdik ve bizim için dönüm noktası olacak kararlar aldık...alınan kararlar şu şekilde oldu; *öncelikle proje toplantılarına gelmeyen arkadaşların projeyi sahiplenmediklerini farkettik ve onlara ulaşarak projeyi tekrar canlandırmayı amaçlıyoruz...gelmeyen arkadaşların projeden sıkıldıklarını ve değişik işler yapmak istediklerini anladık.bu sorunu öncelikle toplantı saatini değiştirerek çözmeyi amaçlıyoruz(eğer saat'te sorunumuz varsa bana MUTLAKA geri dönmelisiniz)... *arkadaşlar toplantılara katılmamaya devam ederseniz sizi proje dışında tutmak zorunda kalacağız... *proje içinde kaynaşmak adına etkinlik yapmayı düşünüyoruz..fikri olan arkadaşlarla konuşmak isteriz... *ofisle konuşulup çocuklar için eğitim almayı düşünüyoruz böylece çocuklra yaklaşımımız da değişecektir.. *proje içinde kaynak ve iletişim sorumlusu seçimi yapılacaktır..aday olmak isteyen arkadaşların bana dönmelerini istiyorum:) bu arada cuma günü seçim yapılacaktır ..escape cafede toplanacağız ama duruma göre farklı biyerde de mesela çamlıkta toplanabiliriz:) ******* DUYURULAR::: *renkli şekerler projesinde en az 3 ay çalışmış arkadaşların beyaz anahtar için isimlerini bana iletmesi gerekiyor... *kırmızı,yeşil,mavi anahtar eğitimine katılan ve sarı anahtar eğitimine katılıp belgesini almamış arkadaşlarımızın bana dönmesi gerekmektedir. arkadaşlar toplantılara düzenli olarak katılınız.bizim için sizin fikirlerinizde önemli.tartışarak yeni fikirler ortaya koymalıyız.sadece okula gitmekle kalmasın. ENDER TAŞ 05548068565 |
herkese merhaba arkadaşlar :)
bu dönemin ilk renkli şekerler toplantısını yapacağız TOPLANTI 9 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 20:00'DA PAÜ SOSYAL TESİSLERDE YAPILACAK... toplantıya katılmanızı önemle rica ediyorum çünkü toplantıda ileride neler yapacağımızı kararlaştıracağız ve buna hepberaber karar vermeliyiz... gelemeyecekler bana mesajla gelemeyeceklerini bildirirlerse çok güzel olur :) arkadaşlar yapmaya çalıştığımız proje çok önemli her nekadar bize basitmiş gibi görünsede...neyse toplantıda uzuuuunn uzuunn konuşuruz zaten.hadi görüşmek üzere :) Ender Taş Renki Şekerler Proje Sorumlusu tel:0554 806 85 65 mail: ender.t@hotmail.com |
herkese merhaba :)
9 ekim 2008 Renkli Şekerlerin ilk toplantısını yapmış bulunmaktayız...toplantıya katılanlar;Gülderen,Güngör,Emrah,Feride,Gülcan,End er,Huriye,Hüseyin ve misafir oyuncumuz Aliii :) ancak toplantıya gelemeyen,ama projeye devam edeceğini bildiğimiz arkadaşlarımız da var;Serapnur,Duygu,Aysun. toplantıda aldığımız kararlar şu şekilde; **Ressam İbrahim Çallı İlköğretim okuluna bundan sonra gidilmeyecek.sadece son kez veda ziyareti yapılacak.salı günü öğleden sonra Güngör,Ender,Emrah son veda ziyaretini gerçekleştireceğiz. **bundan sonra başka bir okulda yani Ahi Sinan İlköğretim Okulunda çalışmalarımızı yürütmeye karar verdik **pazartesi sabahı Gülderen,Ender,Huriye Ahi Sinan İlköğretim Okuluna gideceğiz ve müdür beyle,öğretmenlerle görüşeceğiz. **şu anda kesin olmayan ancak birkaç kez görüşmeden sonra karar vereceğimiz engelliler vakfıyla ortak çalışma projesini değerlendirdik ve bunu bir sonraki toplantıda tekrar ele alacağız. **engelli aileleri ve gönüllülere psikolojik destek verilmesi konusunda konuştuk ve ofisten yarım almaya,denizliden 1-2 psikolog ayarlamaya karar verdik. **bu seneki yeniliklerden bir tanesi de Renkli Şekerler Projesini Denizli halkına ve Üniversitemize çeşitli yollardan tanıtmak olacak.bu sayede Denizli halkının ve Üniversitemizin farkındalığını arttırmayı planlyoruz. **başka bir yenilik ise PAÜ hastahanesindeki lösemili çocuklar için etkinlikler düzenlemek olacak(tiyatro,gezi...vs) arkadaşlar daha yeni başlamamıza rağmen çok işimiz var ve bu senenin geçmiş senelere benzemesi için hepimizin yaptığımız şeylere ciddiyetle yaklaşması gerektiğini düşünüyorum... umarım bu seneyi çok daha güzel ve yeni çalışmalarla hepberaber geçireceğiz :) ayrıca TOG'a yeni ve istekli arkadaşlar geldikçe yararlı çalışmalar yapmak imkansızdır heralde:) onun için dört gözle yeni arkadaşları beklemekteyim :) umarım unuttuğum birşey yoktur görüşmek üzere... Ender Taş Renkli Şekerler Proje sorumlusu tel;0554 806 85 65 mail;ender.t@hotmail.com |
selam arkadaşlar:)
DÜZELTME:RESSAM İBRAHİM ÇALLI İLKÖĞRETİM OKULUNU BIRAKMAKTAN VAZGEÇTİK ARKADAŞLAR :) 27 EKİM 2008 PAZARTESİ akşamı yapmış olduğumuz Renkli Şekerler toplantısına katılım gayet iyiydi,9 tane yeni gönüllü oryantasyona gelmişti ama oryantasyona gelemeyen 4 arkadaş daha var,toplam 13 kişinin 13'ü de katıldı:)bu Renkli Şekerler için iyi bir gelişme... Renkli Şekerler Projesine yeni katılan arkadaşlarımız; Selim,Ayşe,Şeyda,Özüm,Serkan,İbrahim,Fikriye,Ramaz an,Kadir,Sevilay,Esat, Abdullah ve Döne. toplantıda konuşulan konular şu şekilde oldu; --Ahi Sinan ve Ressam İbrahim Çallı İlköğretim Okulunun izinleri en geç 3 Kasımda çıkıyor.bu işle Güngör çok uğraştı,saol Güngör :) --psikolog ayarlama işinin sonucu ise bekleniyor;çünkü psikologların boş günlerini yakalamak biraz zor oluyo ama haftaya halledilmiş olacaktır... **yeni gönüllü arkadaşlarımızın telefon ve e-mail adresleri alındı **yeni gelen gönüllülere aktarım yapıldı **yeni gelen gönüllülere çocuklardan bahsedildi **alacak olduğumuz psikolojik destek eğitiminden bahsedildi ve gerekli olduğu bir kez daha onaylandı:) **boş günler belirlendi ve bu haftaya özel bir okula gidiş planı yaptık.. perşembe ve cuma günlerinde eski gönüllülerin rehberliğinde yeni gönüllülerle birlikte Ressam İbrahim Çallı İlköğretim Okuluna gideceğiz.. cuma günü ise Ahi Sinan İlköğretim Okuluna sadece eski gönüllülerin gitmesi gerektiğine karar verdik.. yani bu haftaya özel olarak küçük bir plan yaptık.haftaya eğitimimizi alarak oturmuş bir planla projemize devam edeceğiz:) arkadaşlar hatırlatmakta fayda var; okuldaki izlenimlerimizi raporlamamızın önemli olduğunu biliyoruz bu konuda ciddi olmamız iyi olacaktır. bütün gönüllülere iki okuldaki çocukların bilgilerini(çocukların sınıftaki davranışları,aile bilgileri...vb) vereceğiz bu sayede çocuklara daha bilinçli yaklaşmış olacaklar... güzel ve verimli bir toplantıydı,katılımda gayet iyiydi.bu durumun böyle devam etceğine,yeni arkadaşların ilgili olduklarını gördüğümüz için inanıyoruz :) ENDER TAŞ Renkli Şekerler Proje Ssorumlusu 0554 806 85 65 http://www.pautog.org |
6 kasım 2008
tekrar merhaba arkadaşlar :) gayet iyi gidiyoruz öncelikle söylemek istedim :) ressam ibrahim çallı ve ahi sinan ilköğretim okuluna gidiş planımızı güzel bir şekilde yaptık..planımız şu şekilde ; **PAZARTESİ ( AHİ SİNAN İLKÖĞRETİM)**( 12:00-13:30) Feride, Özgür, Gülcan, Ender, Gülderen, Huriye. **SALI (RESSAM İBRAHİM ÇALLI İLKÖĞRETİM OKULU)**( 12:00-14:45) Özüm, Onur, Nilüfer, Erkin, Sevilay, Serap. Ender. **CUMA ( AHİ SİNAN ve RESSAM İBRAHİM ÇALLI İLKÖĞRETİM OKULU)**( 12:00-13:30) Selim, Serkan, Şeyda, Ramazan, Ayşe, Olcay, İbrahim, Kadir, Fikriye. Ender. yeni kaynak sorumlumuz OLCAY GÜLDÜR arkdaşımız olmuştur :) okul izinlerimiz hazır arkadaşlar,sadece gidip almak kaldı..onu da artık alcaz bigün :) psikolojik eğitim alacağımız hocamız da var artık.SEVGİ KÜÇÜKER hocamız verecek eğitimimizi.bizim yaptığımız bu projeden çok memnun olduğunu söyledi ve bizi kutladı ayrıca :) bu eğitimi bazen soru-cevap şeklinde,bazen bir ders şeklinde alabiliriz.bu artık bize kalmış bişey.eğitim tarihini kesinleştirince sizlere ulaşacam arkadaşlar... ressam ibrahim çallıdaki sınıfı temizleme ve boyama eylemimiz için de bir şeyler konuştuk...bunun için bazı malzemelerin temin edilmesi gerekiyordu,bunun için yeni kaynak sorumlumuz OLCAY GÜLDÜR arkadaşımız küçük bir ekiple bu işi halledecek :) ancak bu eylemi pautog olarak da yapabiliriz.bunu biraz daha netleştireceğiz bir kaç gün içinde... Ender Taş Renkli Şekerler Proje Sorumlusu 0554 806 85 65 Gülderen Zeybek İletişim Sorumlusu Olcay Güldür Kaynak Sorumlusu |
meraba arkadaşlar...
renkli şekerler proje sorumluluğunu bugün itibariyle bırakıyorum...proje içindeki arkadaşlarımdan birileri mutlaka aday olacaktır ki olması da gerekir projenin ilerleyebilmesi açısından bu gerekli bildiğiniz gibi... umarım sorumluluğu yapabilmişimdir.elimden gelenii yapmaya çalıştım.yerime gelecek arkadaşımında layıkıyla bu görevi yapabileceğine inanıyorum...ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım bu konuda... 30 kasım gibi herkesin sınavları bitmiş oluyor ve bayrama gitmeden önce bi toplantı yaparak daha ayrıntılı konuşuruz ..toplantıyı 1-4 aralık arası yaparız...bilgilendirecem ben sizi... yapacak bir sürü işiniz var ... en başta eğitim işi halledilecek,sonra 3 aralık dünya özürlülrer günü kutlanacak...bunları toplantıda ayrıntılı konuşalım.. toplantıda renkli şekerler proje sorumluluğuna aday arkadaşlarlada konuşuruz...aday olun arkadaşlar çekinmeyin sakın... görüşmek üzere hoşkalın... Ender Taş 0554 806 85 65 |
SELAMLAR ARKADAŞLAR :)
yaw iyiki unutmayın beni dedim tatilde,kimse bi mesaj bile atmadı be :) artık 2. dönem böyle olmasın uçurrum kafanızı :P keyifler iyidir heralde neyse konuya gireyim arkadaşlar 2. dönem için güzel bi plan hazırlamaya çalıştık serapla ve güzel şeyler çıktı...tabiki bu bi ön hazırlıktı bizim için, bu planı hepberaber konuşup genişletecez ve 2. dönemi bol bol eğlenerek ,gerçekten fayda sağlayarak geçirmiş olacaz :))) bu kısa plana bakmanız çok iyi olur "EK" te bakabilirsizin... ben yine de kısaca bahsedeyim neler yapacağımızı ===>> **öncelikle okula gittiğimizde,sınıf içinde farklı birşey yapmamız gerekli...özellikle oyun oynama konusunda çocuklara yönelik pek çok oyun var ve bunun için veysel hocamızdan çok faydalanmalıyız... **yaw artık şu sınıfta bi şeyler yapmakla sınırlamayalım kendimizi :) dışarı çıkalım sinemalara,tiyatrolara,pikniklere...bu şekilde hem çocuklar sıkılmamış olacaktır hem de biz sıkılmayacaz :) ve kalan şeyleri de cumartesi günü konuşalım :) ***CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 12:30 DA "LAL" CAFEDE TOPLANIYORUUUUUUZZZZZ :))) uğraşmak isteyince neler neler çıkarabiliriz arkadaşlar sadece ne yaptığımızın biraz farkına varmanızı istiyorum ve sorumluluklarımızı unutmayalım :))) cumartesi eksiksiz katılımla bir toplantı yapalım :) gelemeyen olmayacaktır eminim ama hani acil işi çıkan olursa maille ya da mesajla bana ulaşırsa ne güzel olur :))) unuttuğum bişey yoktur heralde :) cumartesi görüşürüz ... ENDER TAŞ RENKLİ ŞEKERLER SORUMLUSU 0554 806 85 65 ender.t@hotmail.com |
28 ŞUBAT 2009-CUMARTESİ GÜNÜ,TOPLANTIMIZI YAPTIK.TOPLANTIYA SERKAN,RAMAZAN,KADİR,SEVİLAY,ÖZÜM,ENDER VE BEN(SERAP) KATILDIK.
TOPLANTIDA KONUŞULAN KONULAR YA DA ALINAN KARARLAR KISACA ŞÖYLEEEE...: GEÇEN DÖNEM SEÇTİĞİMİZ İLETİŞİM SORUMLUMUZ ÖZÜM BU DÖNEMDE PROJE İÇİ İLETİŞİMİ SAĞLAYACAK OLAN ARKADAŞIMIZ OLARAK DEVAM EDECEK. PROJENİN DAHA DÜZENLİ SÜRDÜRÜLEBİLMESİ İÇİN BU DÖNEM BİR KAYNAK EKİBİ OLUŞTURALIM DEDİK NVE BUNDAN SONRA PROJE İÇİ ETKİNLİKLERDE KULLANMAMIZ GEREKEN MALZEMELERİ SERKAN,ESAT VE KADİR DEN OLUŞAN KAYNAK EKİBİMİZ TEMİN ETMEYE ÇALIŞACAK. TOPLANTI SAATİMİZİ 12:00 OLARAK DEĞİŞTİRDİK VE TOPLANTIMIZ SABİT BİÇİMDE HER CUMARTESİ LAL CAFE DE 12:00 DA OLACAK. TOPLANTI TUTANAKLARIMIZI BUNDAN SONRAKİ HER TOPLANTIDA FARKLI ARKADAŞLARIMIZ ATACAK,BÖYLELİKLE MAİL GRUBUNU HEPİMİZ KULLANMIŞ OLACAĞIZ. MAİLLE BİLDİRİMİN YETERLİ OLAMDIĞI VE TELEFONLA İLETİŞİM SAĞLANMASI GEREKTİĞİNE KARAR VERİLDİ,BU HAFTADAN İTİBAREN ÖZÜM BU İLETİŞİMİ SAĞLAMAYA ÇALIŞACAK. DİĞER TOPLANTILARDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLEE...:D:D:D renkli şekerler projesi-pautog serap nur canoğlu serap_canoglu@hotmail.com 0554 921 54 57 |
HERKESE SELAM...:))
21 ŞUBAT 2009-CUMARTESİ-RENKLİ ŞEKERLER TOPLANTI TUTANAĞI 12:30 DA LAL CAFE DEKİ RENKLİ ŞEKERLER PROJE TOPLANTIMIZA ENDER,SERKAN,GÜLDEREN VE BEN (SERAP) KATILDIK... TOPLANTIDA SAYICA AZ OLDUĞUMUZ İÇİN KARARLAR ALAMADIK AMA GENEL OLARAK KONUŞTUĞUMUZ GÜNDEM MADDELERİNİ ŞÖYLE SIRALAYABİLİRİZ: *PROJEMİZE YENİ BİR SORUMLU SEÇMEMİZ GEREKİYORDU,BUNUN İÇİN KİMLERİN ADAY OLDUĞUNU KONUŞTUK VE SEÇEMEDİĞMİZ SORUMLUMUZU GENEL TOPLANTIYA GELEN EKİP ARKADAŞLARIMIZLA TOPLANTI SONRASI SEÇEBİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNDÜK. *PROJE İÇİNDE KAYNAK EKİBİNİN OLUP OLMAMSI GEREKTİĞİNİ KONUŞTUK VE BUNU DİĞER TOPLANTIDA KONUŞARAK BİR KAYNAK EKİBİ OLMASINI KARARLAŞTIRDIK. *YENİ DÖNEMDE DEVAM ETTİĞİMİZ PROJE OKULLARIMIZA NE ZAMANGİDİLEBİLECEĞİNİ GENEL OLARAK KONUŞTUK AMA EKİP ARKADAŞLARIMIZA GÖRE PROGRAM YAPMAMIZ GEREKTİĞİ İÇİN BU KONUYU DİĞER TOPLANTIYA GÜNDEM MADDESİ OLARAK TAŞIMAYA KARAR VERDİK. *BU DÖNEM YAPMAYI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ ETKİNLİK,OYUN,TİYATRO,SİNEMA VB. ETKİNLİKLER İÇİNE DAHA FARKLI NELER KATBİLECEİĞİMİZİ DÜŞÜNDÜK VE BİRAZ FARKLI ŞEYLER BULMAYA ÇALIŞACAĞIZ,DİĞER TOPLANTILARDA BU İÇERİĞİN KESİN ŞEKLİNİ VERMİŞ OLACAĞIZ. AZ KİŞİYDİK AMA BAYA BİŞİLER ÇIKMIŞTI..:))) DİĞER TOPLANTIDA DAHA ÇOK KATILIMLI BİR BEYİN FIRTINASI YAPMAK DİLEĞİYLE...KENDİNİZE İYİ BAKIN.. RENKLİ ŞEKERLER PROJESİ-PAUTOG SERAP NUR CANOĞLU serap_canoglu@hotmail.com 0554 921 54 57,0545 568 86 65 |
HERKESE SELAAAMMM...:)))
RENKLİ ŞEKERLER PROJESİ OLARAK 28 ŞUBAT 2009-CUMARTESİ GÜNÜ TOPLANTIMIZI YAPTIK.TOPLANTIYA SERKAN,RAMAZAN,KADİR,SEVİLAY,ÖZÜM,ENDER VE BEN(SERAP) KATILDIK. TOPLANTIDA KONUŞULAN KONULAR YA DA ALINAN KARARLAR KISACA ŞÖYLEEEE...: GEÇEN DÖNEM SEÇTİĞİMİZ İLETİŞİM SORUMLUMUZ ÖZÜM BU DÖNEMDE PROJE İÇİ İLETİŞİMİ SAĞLAYACAK OLAN ARKADAŞIMIZ OLARAK DEVAM EDECEK. PROJENİN DAHA DÜZENLİ SÜRDÜRÜLEBİLMESİ İÇİN BU DÖNEM BİR KAYNAK EKİBİ OLUŞTURALIM DEDİK NVE BUNDAN SONRA PROJE İÇİ ETKİNLİKLERDE KULLANMAMIZ GEREKEN MALZEMELERİ SERKAN,ESAT VE KADİR DEN OLUŞAN KAYNAK EKİBİMİZ TEMİN ETMEYE ÇALIŞACAK. TOPLANTI SAATİMİZİ 12:00 OLARAK DEĞİŞTİRDİK VE TOPLANTIMIZ SABİT BİÇİMDE HER CUMARTESİ LAL CAFE DE 12:00 DA OLACAK. TOPLANTI TUTANAKLARIMIZI BUNDAN SONRAKİ HER TOPLANTIDA FARKLI ARKADAŞLARIMIZ ATACAK,BÖYLELİKLE MAİL GRUBUNU HEPİMİZ KULLANMIŞ OLACAĞIZ. MAİLLE BİLDİRİMİN YETERLİ OLAMDIĞI VE TELEFONLA İLETİŞİM SAĞLANMASI GEREKTİĞİNE KARAR VERİLDİ,BU HAFTADAN İTİBAREN ÖZÜM BU İLETİŞİMİ SAĞLAMAYA ÇALIŞACAK. TÜÜÜMM BUNLARIN DIŞINDA ORYANTASYON SONRASI PROJEMİZDE BİZİMLE BİRLİKTE OLMAK İSTEYEN YENİ EKİP ARKADAŞLARIMIZ VAR,BU ARKADAŞLARIMIZLA SANIRIM PROJE TOPLANTIMIZDA BİR ARAYA GELECEĞİZ. VEEE 7 MART TA OLMASI DÜŞÜNÜLEN SHÇEK ETKİNLİĞİ VAR,SAATİ TAM BELLİ DEĞİL AMA TOPLANTI SONRASI HEP BERABER EKİP OLARAK ORDA BULUNSAK SÜPER OLUR SANKİ... MAİL ÇOOOKK UZADI AMA SON OLARAK OKULA GİDİŞ GÜNLERİMİZ EKTEDİR...KENDİNİZE ÇOOKK İYİ BAKIN.... RENKLİ ŞEKERLER PROJESİ-PAUTOG SERAP NUR CANOĞLU serap_canoglu@hotmail.com 0554 921 54 57-0545 568 86 65 |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şuan saat: 11:04 AM. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |